Смазочна система Memolub

МемолюбКАЧЕСТВЕНИ РЕШЕНИЯ / Изключителната функционалност на системите MEMOLUB® и тяхната висока ефективност, ги правят незаменими средства за улесняване и поевтиняване на поддръжката във всички индустриални предприятия. Системата Memolub® представлява автономен едно/ многоточков електромеханичен лубрикатор, чието високо изходно нялягане от  25 bar отваря нов широк диапазон от приложения, недостъпни за стандартните системи. Memolub® може да се използва отдалечен до 8 m от смазочната точка. Отдалечената инсталация избягва опасните и трудни монтажни точки и облегчава работата на персонала по подръжката. Инсталирането на  Memolub® Systems позволява да се намали до минимум ръчното мазане и влиянието на субективният фактор при поддръжката на отговорни и труднодостъпни механизми. Лубрикаторите Memolub® практически могат да се използват като мини система за централно мазане. Комбинирани с прогресивни разпределители, системите Memolub®  са просто и економически ефективно средство за редуциране разходите по поддръжка.

 

MEMOLUB® ПО СВЕТА

В повече от петдесет държави по света системите Мemolub® са познати като незаменимо средство за смазване на машини и оборудване.

 

ИНТЕЛИГЕНТНО РЕГУЛИРАНЕ /THE MEMO

The Memo е уникална система за настройка на дневната доза грес на Memolub® HPS. Memo се програмира при първоначалната инсталация и е постояно свързан със смазочната точка. За разлика от други системи, персоналът по подръжката не е необходимо да помни необходимите настройки за всяка смазочна точка, което силно опростява организацията. Програмирането е просто и изисква минимално време, без необходимост от някакви специални знания или умения.

 

ТHE SPLITTER MEMO/

Сплитерът МЕМО е икономичен и лесен начин да се смазват две точки с една Memolub® Система.

 

м2МОЩНА И ЕФЕКТИВНА ПОМПА.

Memolub® системите са с бутална обемна помпа, работеща с масла и греси, при налягания до 25 bar. Високоефективната конструкция има възможност да нагнетява греси при температури до -15°C.

При използването на специални нискотемпературни греси е възможно смазване до -25°C. Memolub® лубрикаторите са напълно автономни (захранване от батерии). Предлагат се и версии с външно захранване при различни напрежения. Консумацията на електроенергия е пренебрежимо малка.

 

 

Изтегли пълно описание на системата в PDF формат : ТУК

За повече информация и запитвания: ТУК

Tags: , , , , , , , , , ,

Индустриален инженеринг