ПроХема ООД - Prochema Ltd

MHC-On-Site Instruments

  • MHC-On-Site Instrumentsdownload
  • Инструменти за мониторинг в реално време.
  • Открива дефекти при скорости на вала под 0.25 оборота в минута.
  • Задаване и повторение на планирани измервания / маршрути

 

Инструменти,  даващи ви незабавен достъп до наблюдение на състоянието и  диагностика.

Ако имате нужда от информация за състоянието на ротационни машини и имате нужда от нея сега, инструментите Kittiwake Holroyd Мachine Health Сhecker са за вас.

Със стандартния и Super-Slo измервателни модули, вече е лесно да се наблюдават ротации при ниски скорости, като 0.25 оборота в минута (4 мин за оборот). Не е необходимо да знаете типа на лагерите, техния размер, или номер, за да извършвате мониторинг на състоянието.

От първият ден инструментите на Kittiwake Holroyd MHC ви дават важна информация за проактивни, а не за реактивни действия и поддръжка – дори и на машините, за които не е извършвана диагностика до момента.

 

За разлика от традиционния начин за диагностика на вибрации, поставянето на датчика е лесно, защото не се влияе от равнината на лагера, и не зависи от ориентацията му.

Не се заблуждавайте, че невероятната бързина и лекота при употребата на тези инструменти, е за сметка на качеството. MHC инструментите за диагностика ще ви помогнат лесно и бързо да откриете всички възможни повреди.  MHC е уникална патентова и утвърдена технология, и  се е доказала във всички промишлени сектори.

Начин на работа:

 С работните процеси на машините тяхното състояние се влошава. Има загуба на енергия от удари, триене и смачкване – всичките тези явления генерират звукова вълна, която е с широк честотен диапазон. С анализа само на високочестотната част на този сигнал, със специалните сензори на Aкустична Емисия е възможно да се открият дори активности като:

  • Леко сухо или гранично триене
  • Лек удар или смилане на единична частица в лубриканта

Патентованият сензор на MHC многократно подобрява резултатите от измерването. Той е изключително здрав и лесен за монтаж, също така има и магнитен интерфейс.

Решаващата стъпка е обработката на сигналите от мониторинга, за да се открият в ранен етап настъпващи дефекти, и да бъде планирана поддръжка, преди да е настъпила сериозна повреда.

Това е истинската сила на стандартния и Super-Slo модулите на Kittiwake Holroyd Мachine Health Сhecker инструменти.

 

За повече информация и запитвания: ТУК

Tags: , , , ,

Индустриален инженеринг